De studio is gehuisvest in een houten huisje midden in een grote tuin aan de bosrand te Laag-Keppel. Studio Fonkel wordt geleid door Sanne Sueters-den Bakker (1984), moeder van 2 kinderen van 7 en 2. Sanne heeft de HBO opleiding ‘Social Work’ gevolgd en afgerond in 2006. Een combinatie van creativiteit en sociaal-agogisch werk stond in de opleiding centraal.

Creatief bezig zijn met haar eigen kinderen, kinderyoga en op avontuur gaan in wat er zich aandient zijn haar passies. Daarnaast heeft zij ruim 10 jaar ervaring met yoga en volgde zij recentelijk de kinderyoga opleiding bij Ananda Yogacentrum te Ellecom.  

Gedurende haar nu 12 jarig dienstverband bij een GGD observeert zij kinderen in hun gedrag en spel en beoordeelt zij kwaliteit vanuit haar rol als toezichthouder kinderopvang.

Sanne over de studio:

“Ik probeer een aanbod neer te zetten waar ik zelf als moeder naar op zoek was. Kinderyoga maar dan meer. Creatief bezig zijn, maar nét even anders. Buiten de gebaande paden leren en ervaren. Een sfeervolle, veilige omgeving waarin een kind mag opbloeien, ontdekken en beleven. Een plek vol creativiteit, ontspanning en samen kind-zijn.